Home > Over Heeren

Over Heeren

Maatwerk in vers.

Heeren Groenten & Fruit BV. is een groentenverwerkingsbedrijf en groothandel in groenten en fruit. Ons bedrijf is gelegen in Eindhoven, Noord-Brabant.

Ons productiebedrijf kent veel verschillende bewerkingen van groenten en fruit. Naast het snijden worden verse groenten en fruit bij ons gewassen, gemengd, verpakt, op smaak gebracht, bereid en waar nodig worden onze verse groenten en fruit sous vide gegaard.

We kennen dan ook een uitgebreid scala aan eindproducten zoals gesneden groenten, rauwkosten, salades, halffabrikaten en geschilde en gekookte asperges. Het sous vide garen van groenten is een van onze specialiteiten.

Wilt u meer weten over onze verschillende productgroepen? Lees verder

Onze Groothandel levert gesneden groenten en fruit en onbewerkte groenten en fruit (ook biologisch) aan een zeer diverse klantenkring. Dit heeft als voordeel dat wij een zeer uitgebreid assortiment voeren met veel specialistische en bijzondere groenten en fruit. Wilt u meer weten over onze verschillende klantgroepen? Lees verder

Locatie

Sinds januari 2014 zijn ons productiebedrijf en onze groothandel gevestigd op een mooie nieuwe locatie op Industrieterrein De Hurk in Eindhoven. Een top locatie vlakbij de afrit van de A2 waardoor we zowel voor onze klanten als voor onze leveranciers optimaal bereikbaar zijn.

Vanzelfsprekend zijn wij erg trots op onze mooie nieuwe locatie en nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen. Heeft u inspiratie nodig voor bijvoorbeeld uw nieuwe menukaart? Dat is een extra reden om eens langs te komen. Wij nemen graag de tijd om u rond te leiden en samen met u ideeën op te doen door een rondje langs onze verse groenten en fruit te lopen!

Waar staan wij voor?

Heeren Groenten & Fruit onderscheidt zich door het leveren van Maatwerk in Vers. Maatwerk in Vers is gebaseerd op 4 kernwaarden: kwaliteit, klantgerichtheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Dit betekent dat wij samen met onze klanten vaststellen welk assortiment groenten en fruit en verpakkingen het beste aansluiten bij hun behoeften. Maatwerk leveren betekent ook dat wij graag met onze klanten meedenken over nieuwe concepten, van nieuwe versconcepten voor bijvoorbeeld voedingsproducenten tot aan een nieuwe menukaart voor een restaurant. 

 

Op deze manier leveren wij onze klanten Maatwerk in Vers, met iedere dag opnieuw dagverse groenten en fruit van de allerbeste kwaliteit.

Nieuws
Nieuw in ons assortiment: Groentencrèmes

Nieuw in ons assortiment: Groentencrèmes 22 Maart 2018
Nieuw in ons assortiment zijn onze sous vide gegaarde groentencrèmes. 100% verse groenten, puur, hee...

Lees verder

Nieuw: Drooglijn

Nieuw: Drooglijn 22 Maart 2018
Om de kwaliteit van kwetsbare producten als bv. babyleaves, rucola en spinazie te verbeteren hebben we gein...

Lees verder

Heb jij een passie voor groenten en fruit?

Heb jij een passie voor groenten en fruit? 30 Januari 2018
Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende afdelingen. Heb je een passie voor groenten en fr...

Lees verder

Aangepaste openingstijden Feestdagen

Aangepaste openingstijden Feestdagen 12 December 2017
Met de feestdagen zijn wij op 24-25-26 december en op 31 december/1januari gesloten. Wij wen...

Lees verder