Home > Nieuws

Nieuws

Aangepaste openingstijden Feestdagen

16 December 2018

Tijdens de komende feestdagen zijn wij gesloten op 25/26 december en op 1 januari. Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen!

Lees verder

Nieuw in ons assortiment: Groentencrèmes

22 Maart 2018

Nieuw in ons assortiment zijn onze sous vide gegaarde groentencrèmes. 100% verse groenten, puur, heerlijk en gemakkelijk! Verkrijgbaar in verschillende varianten.

Lees verder

Nieuw: Drooglijn

22 Maart 2018

Om de kwaliteit van kwetsbare producten als bv. babyleaves, rucola en spinazie te verbeteren hebben we geinvesteerd in een drooglijn voor deze producten. Tot voor kort werden deze producten na het wassen gecentrifugeerd, vanaf nu worden deze producten gedroogd door lucht. Zo blijven wij constant investeren om de kwaliteit van onze producten te verbeteren!

Lees verder

Heb jij een passie voor groenten en fruit?

12 December 2017

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende afdelingen. Heb je een passie voor groenten en fruit, interesse om in een hard groeiend bedrijf deel uit te maken van een hecht team en ben je op zoek naar een baan voor langere tijd? Kijk dan verder of wij voor jou misschien een passende vacature hebben! 

Lees verder

Aangepaste openingstijden Feestdagen

16 December 2018

Met de feestdagen zijn wij op 24-25-26 december en op 31 december/1januari gesloten. Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Lees verder

Nieuw: Verse Blends

07 December 2017

Nieuw in ons assortiment: Verse Blends. Verse blends zijn combinaties van verse groenten, fruit, verse kruiden en specerijen. Door de speciale blendtechniek behouden we de schil, zaden en vezels. Daardoor krijg je een verzadigd gevoel, daarbij zijn ze rijk aan vitamines en mineralen. Ze zijn dus lekker, gezond en makkelijk!

Lees verder

Duurzaamheid

04 December 2017

Duurzaamheid behoort tot een van de 4 kernwaarden van ons bedrijf. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het plaatsen van meer dan 800 zonnepanelen op het dak van ons bedrijf om de volgende stap te zetten richting de doelstelling van energie neutrale productie!      

Lees verder

Fulltime Chauffeur gezocht!

28 Maart 2017

Per direct zijn wij op zoek naar een fulltime chauffeur. Wil je meer weten over de vacature? klik dan hier Of neem contact op met Randstad Uitzendbureau: 040-2647130  

Lees verder

Verse Courgetti

16 Maart 2017

Nieuwe in ons assortiment, verse courgetti, een heerlijke gezond alternatief voor (koolhydraatrijke) spaghetti. 

Lees verder

Nieuw: Biologisch afbreekbare retailverpakking

14 Maart 2017

Met trots presenteren wij onze nieuwe retailverpakkingslijn, een volledig afbreekbare verpakking voor onze (bio)producten.

Lees verder

Er zijn weer Hollandse asperges

14 Maart 2017

Er zijn weer Hollandse asperges verkrijgbaar, weliswaar van de verwarmde grond maar voor de echte liefhebbers zijn ze weer te bestellen.

Lees verder

Heeren G&F ook op Instagram

20 Oktober 2016

Vanaf vandaag is Heeren Groenten & Fruit ook te vinden op Instagram. Klik op https://www.instagram.com/heerengroentenfruit/ en volg ons. Wij posten hier de laatste foto's met onze prachtige producten, recepturen etc. 

Lees verder

Sous vide assortiment uitgebreid

18 Oktober 2016

Met het oog op de herfst is ook ons sous vide assortiment uitgebreid! Sous vide (hele) appeltjes of appelpartjes met kaneel, sous vide pompoenblokjes, sous vide spruitjes met verse kruiden, teveel om op te noemen.

Lees verder

Nieuwe lijn salades ontwikkeld

14 Oktober 2016

Aan onze bestaande range salades en rauwkosten hebben we een aantal nieuwe varianten toegevoegd. Bijvoorbeeld een mooie nieuwe salade met Quinoa en een salade met parelcouscous. De salades zijn met of zonder dressing verkrijgbaar. Alle salades zijn te bestellen via onze webshop.

Lees verder